Programma

Gilde Zutphen heeft een groot aanbod aan activiteiten waarop u kunt intekenen. Voor een overzichtelijke presentatie hebben we het aanbod verdeeld in een aantal categorieën. Klik hiernaast rechts op één van de titels voor informatie over de activiteiten die onder die categorie vallen.

Kenmerken van het aanbod
Het gaat bij ons steeds om iets leren in een plezierige ontspannen sfeer, of iets actiefs doen samen met anderen. Onze activiteiten zijn meestal kleinschalig, met veel aandacht voor de deelnemers.

In veel gevallen vindt de activiteit plaats in een kleine groep van maximaal zes personen, die bij de vrijwilliger of bij één van de deelnemers thuis bij elkaar komt. Voor groepen met meer dan 6 deelnemers huren wij een zaalruimte, bijvoorbeeld in een buurthuis. Bij activiteiten in de categorie advies en coaching gaat het meestal om een 1-op-1 relatie.

Het activiteitenjaar van het Gilde loopt parallel aan het schooljaar en kent twee seizoenen: het najaar van september tot en met december en het voorjaar van januari tot en met april. De wandel- en fietsgroepen en de stadswandelingen gaan in de zomerperiode gewoon door, evenals de adviesactiviteiten.

Bij creatieve- en taalcursussen is de vraag regelmatig groter dan het aanbod. U kunt zich als aspirant-deelnemer op een wachtlijst laten plaatsen. Nieuwe beginnerscursussen voor de talen starten meestal in september, een enkele keer in januari.

Klik hier voor een alfabetisch overzicht van alle activiteiten.

Informatie en aanmelding
Wilt u meer informatie over een activiteit? Gebruik dan bij voorkeur ons contactformulier.
Wilt u meedoen aan een activiteit? Meldt u dan bij voorkeur aan via het aanmeldingsformulier.

Wilt u persoonlijk contact over het aanbod van het Gilde? Dat kan via de Gilde-administratie: per email admgildezutphen@gmail.com (a.u.b. altijd uw adres en telefoonnummer vermelden) of telefonisch: 06 45 94 90 57 *

* We hebben helaas geen telefonist/vrijwilliger die 8 uur per dag achter de telefoon zit. Daarom zult u in veel gevallen de voicemail aan de lijn krijgen. Spreek in dat geval uw naam en telefoonnummer plus uw vraag duidelijk in. We bellen u dan uiterlijk binnen een paar dagen terug.

Reageren is niet mogelijk