Welkom bij het Gilde, waar we na een lange periode van veel uitstellen en afgelasten we weer bijna normaal met alle activiteiten gaan starten. Graag vestigen wij uw aandacht op bovenstaande nieuwe activiteiten die dit najaar van start gaan.

Het Gilde houdt zich wat betreft naleving van Corona-maatregelen minimaal aan de eisen van het RIVM. In de praktijk betekent dat dus de Corona-check als we gebruik maken van horecagelegenheden binnen. Omdat veel groepsactiviteiten bij het DWK plaatsvinden is het goed te weten dat de Corona-check niet nodig is zolang er alleen koffie/thee/water gebruikt wordt. DWK valt dan niet onder horeca. Wel hebben we met DWK afgesproken dat de opstelling in de zaal zoveel mogelijk toch nog op 1,5 meter zal plaats vinden. Bij activiteiten waarbij bij DWK wel van horeca gebruik gemaakt wordt is de Corona-check wel verplicht. Ook kan het zijn dat een aanbieder van een activiteit alleen wil werken met deelnemers die wel gecheckt zijn. Hij of zij laat dit dan zelf aan de deelnemers weten.

Stichting Gilde Zutphen is een unieke vrijwilligersorganisatie waar vakmensen belangeloos hun kennis en (levens)ervaring delen met anderen, en zich inzetten voor een leefbare stad en het welzijn van hun stad- en streekgenoten
Kennisoverdracht is het sleutelwoord binnen Gilde Zutphen. Het gaat bij ons steeds om iets leren in een ontspannen sfeer, of iets actiefs doen samen met anderen. Onze activiteiten zijn meestal kleinschalig met veel aandacht voor de deelnemers.

Bent u nieuw in Zutphen?
Zit u in een nieuwe levensfase?
Heeft u behoefte aan nieuwe contacten?
Wilt u iets toevoegen aan uw kennis in taal, ambacht of kunst?
Dan biedt Gilde-Zutphen wellicht uitkomst.

Bekijk onze activiteiten:


Heeft u kennis die u graag wilt delen? Neem dan contact met ons op via e-mail of aanmeldingsformulier.

Mogelijk gemaakt door Nirvana & WordPress.