Aanbieder worden?

Gilde Zutphen is altijd op zoek naar nieuwe aanbieders: mensen die er plezier in hebben om hun eigen kennis, vaardigheden en/of (levens)ervaring te delen met anderen, ongeacht hun leeftijd of vooropleiding. U bepaalt voor uw activiteit zelf de data, het aantal bijeenkomsten, de begin en eindtijden, de frequentie, de plaats, de groepsgrootte etc. Gilde Zutphen verzorgt vervolgens de publiciteit op de website en sociale media en in de plaatselijke kranten, huurt zo nodig een ruimte, zorgt voor de benodigde apparatuur en regelt in goed overleg de administratie rond de samenstelling van groepen e.d.

Gilde Zutphen is een vrijwilligersorganisatie. Wij kunnen daarom geen vergoeding voor uw bijdrage geven. Onkosten kunt u uiteraard wel declareren.

Hebt u nu al zin om aanbieder te worden of wilt u eerst de mogelijkheid daartoe eens verkennen? Of wilt u zich graag inzetten als gids, coach of medewerker bij het Gilde? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door het digitale aanmeldingsformulier in te vullen en te verzenden. Na uw aanmelding nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om de details van uw aanbod met u te bespreken. U kunt ook contact opnemen via e-mail of met een telefoontje naar 06-23007980.