Fietsen met een Gildegids

In de maanden mei t/m september organiseert het Gilde om de twee weken fietstochten onder begeleiding van een ervaren Gildegids. Het zijn fietstochten van ca. 40 km. Deelname is voor iedereen. Er wordt in een rustig tempo gefietst. De snelheid is ca. 15 km per uur. De tochten zijn niet geschikt voor scootmobiels.

De start is vanaf het Multi Functioneel Centrum (MFC) Waterkracht, Ruys de Beerenbrouckstraat 106 te Zutphen. Dat is op het winkelplein in het Waterkwartier, waar ook Jumbo en Action gevestigd zijn. Voor info over het doorgaan van de tocht kunt u vanaf 10.00 uur bellen met 0575-511526.

De tochten beginnen om 10.30 uur. Inschrijven kan vanaf 10.00 uur. Denkt u zelf aan warme- en/of regenkleding en neem uw lunch en drinken mee. Om ca. 12.00 uur is er een stop bij een restaurant. Daar kan men gebruik maken van het toilet en (op eigen kosten) iets drinken of eten. Het is niet de bedoeling om hier de meegebrachte lunch te nuttigen.

Het meefietsen is geheel voor eigen risico. Dat geldt voor uw veiligheid en uw aansprakelijkheid voor andere deelnemers en het overige verkeer.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de coördinator Theo Polman, tel. 0575 511526.

Fietskalender 2019

10 mei richting Gorssel-Epse
22 mei richting Toldijk, Museum D’n Dreuge Bult
07 juni richting Klarenbeek
19 juni rondje Zutphen (GMB), excursietocht
05 juli richting Lochem
17 juli richting Bussloo (pontje) 
02 augustus richting Harfsen-Laren
14 augustus richting Hengelo
30 augustus richting Dieren (pontje)

Algemene gegevens
De kosten per fietstocht zijn € 4,00 p.p. Dit is inclusief een kopje koffie bij de start. Indien er een excursie aan de tocht verbonden is, zijn de kosten € 6,50 p.p. Graag met gepast geld betalen.

Meer informatie? Gebruik ons contactformulier.

Reageren is niet mogelijk