Powercafé

Graag laten we u kennismaken met een nieuwe activiteit: het Powercafé ‘de Verbinding’.
Dit idee is ontstaan na de eerste Power-workshops. Deelnemers hadden na afloop van de workshops geen plaats meer om elkaar te ontmoeten, terwijl daar wel behoefte aan was. Wim Groot c.s. hebben in 2015 het initiatief genomen om een ontmoetingsplaats te creëren in de vorm van een maandelijks café. Aanvankelijk voor de deelnemers, maar al snel kwamen andere geïnteresseerden ook binnen. Een aantal deelnemers heeft ontdekt dat zij een zelfde belangstelling hebben. Zij vormen dan kringen die met elkaar activiteiten ondernemen, zoals museumbezoek, samen eten, filosofiegroep, etc. In het café is gelegenheid tot het uitwisselen van ervaring en aanmelding bij een kring.

De opzet van de cafémiddagen is: een gastspreker of een deelnemer vertelt in ca. 30 minuten wat hem/haar bezighoudt. Daarna is er veel tijd om elkaar te ontmoeten onder het genot van een drankje. Zoals gebruikelijk bij het Gilde zijn de kosten van de consumpties voor eigen rekening.

Het Powercafé vindt dus plaats in het DWK-gebouw aan de Leeuweriklaan, elke eerste vrijdagmiddag van de maand van 14.00 tot 16.30 uur. Graag nodigen we u uit voor een bezoek. Om u goed te kunnen ontvangen, vinden we het plezierig dat u uw komst de eerste keer aanmeldt met een e-mailbericht aan Ria of  Trudy.

Reageren is niet mogelijk