Wandelgroep 20 km

Deze wandelgroep bestaat sinds 2003. Al 11 jaar organiseert Everline Mensink met nog steeds hetzelfde enthousiasme tweewekelijks een tocht van ca. 20 km. Zij beschikt inmiddels over meer dan 300 verschillende routes binnen een straal van 60 km rondom Zutphen.

“Er wordt een keer in de twee weken op woensdag gewandeld, zowel ’s zomers als in de winter. In de natuur is altijd veel te bekijken en te fotograferen, dus we trekken er dan ook de hele dag voor uit. De afstand die we lopen is ongeveer 18 tot 22 km en het tempo is niet te hoog.

We bepalen in onderling overleg welke wandelroute we gaan lopen. We stellen de wandelroutes zelf samen, of maken gebruik van kant en klare routes van bijvoorbeeld de NS. Soms is de route dichtbij, soms wat verder weg. Hoewel we meestal de trein nemen, komt het een enkele keer voor dat we met eigen vervoer gaan.
We nemen ons eigen eten en drinken mee, een stukje plastic om op te zitten (want er zijn niet altijd bankjes te vinden), een paar goede wandelschoenen, regenkleding (het is toch Nederland) en natuurlijk een goed humeur.
Wandelen doet je zorgen vergeten, we maken van inspanning ontspanning”.

Kosten
Bijdrage deelneming Gilde-activiteiten € 15,00 per kalenderjaar. Dit bedrag graag overmaken naar Gilde-Zutphen, rekeningnummer NL19RABO 0376765852.

Meer informatie over de activiteit? Gebruik ons contactformulier.
Belangstellenden voor de activiteit kunnen zich opgeven via het aanmeldingsformulier.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.