Programma activiteiten

Gilde Zutphen heeft een groot aanbod aan activiteiten waarop u kunt intekenen. Hierboven ziet u een nieuw menu voor de presentatie van alle groepsactiviteiten, of bekijk het alfabetisch overzicht.

Kenmerken van het aanbod
Het gaat bij ons steeds om iets leren in een plezierige ontspannen sfeer, of iets actiefs doen samen met anderen. Onze activiteiten zijn meestal kleinschalig, met veel aandacht voor de deelnemers.

In veel gevallen vindt de activiteit plaats in een kleine groep van maximaal zes personen, die bij de vrijwilliger of bij één van de deelnemers thuis bij elkaar komt. Voor groepen met meer dan 6 deelnemers huren wij een zaalruimte, bijvoorbeeld in een buurthuis. Bij activiteiten in de categorie advies en coaching gaat het meestal om een 1-op-1 relatie.

De activiteiten van het Gilde lopen het hele jaar door, waarbij de talen en creatieve activiteiten het schooljaar volgen. Workshops zijn er hoofdzakelijk in de herfst en winter, terwijl de wandel en fietsgroepen het hele jaar doorgaan en alleen in de winter soms een tijdje stoppen.

Bij creatieve- en taalcursussen is de vraag regelmatig groter dan het aanbod. U kunt zich als aspirant-deelnemer op een wachtlijst laten plaatsen. Nieuwe beginnerscursussen voor de talen starten meestal in september, een enkele keer in januari.

Informatie en aanmelding
Wilt u meer informatie over een activiteit? Gebruik dan bij voorkeur ons contactformulier.
Wilt u meedoen aan een activiteit? Meldt u dan bij voorkeur aan via het aanmeldingsformulier.

Wilt u persoonlijk contact over het aanbod van het Gilde? Dat kan via de Gilde-administratie: per e-mail (a.u.b. altijd uw adres en telefoonnummer vermelden).

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.