Vanaf 1 maart ook op maandagen stadswandelingen in Zutphen

Vanaf 1 maart is er ook op maandagen een stadswandeling in Zutphen, in de zomermaanden zelfs dagelijks een wandeling met gids.

Stadswandelingen door de binnenstad van Zutphen zijn erg populair bij bezoekers. Daarom wordt het aanbod vanaf 1 maart uitgebreid: bezoekers kunnen dan van maandag tot en met zaterdag een stadswandeling maken met gids, om bijzondere plekken in de binnenstad van Zutphen te ontdekken. In de maanden juli, augustus en september is er zelfs dagelijks een stadswandeling met gids, dus ook op de zondagen. De wandelingen starten om 13.30 uur vanaf VVV Zutphen (Houtmarkt 75) en duren circa anderhalf uur. Reserveren wordt aanbevolen.

De gidsen lopen door hofjes, smalle straatjes, langs historische gebouwen en bijzondere plekken van de binnenstad. Onderweg vertellen de gidsen over de geschiedenis van Zutphen en haar bewoners. Stadswandelingen met gids zijn niet alleen populair bij toeristen, maar ook bij inwoners uit Zutphen die hun stad op een andere manier willen leren kennen en ook bij groepen voor bijvoorbeeld bedrijfsuitjes en familiedagen.

Praktische informatie:
Stadswandelingen met gids Zutphen:
Vanaf 1 maart t/m 30 juni: maandag t/m zaterdag, om 13.30 uur.
Vanaf 1 juli t/m 30 september: maandag t/m zondag, om 13.30 uur.
Vanaf 1 t/m 31 oktober: maandag t/m zaterdag, om 13.30 uur.
Vanaf 1 november t/m 29 februari 2020: elke zaterdag, om 13.30 uur.

Startpunt: VVV Zutphen (Houtmarkt 75), € 5 per persoon. Maximaal 20 personen per wandeling, reserveren wordt aanbevolen: info@inzutphen.nl en 0575-844538.

Maar wilt u met uw familie/vrienden/buren/collega.s, een groepsafspraak maken? Dat is mogelijk vanaf 2 personen op alle dagen van de week en op het door u gewenste tijdstip en vertrekpunt. Zie de website Stadswandelinggildezutphen.nl