Zeer succesvolle Power-Terugkomdag

Op 13 juni jl. vond de tweede Power-Terugkomdag plaats in de Broodfabriek achter het station van Zutphen. De organisatoren konden rekenen op een grote opkomst van zo’n kleine 50 deelnemers: ongeveer de helft van het aantal deelnemers dat tot nu toe heeft meegedaan aan de Power-Workshops voor Senioren. Wilt u een indruk krijgen van deze dag en van  POWER, bekijk dan de video.

Power, Veerkracht op Leeftijd bestaat (sinds 2015) uit een cyclus van 6 workshops die bedoeld zijn om elkaar – na een werkzaam leven – te stimuleren en isolement te voorkomen. Uiteindelijk vormt een groot aantal deelnemers kringen, waarin zij samen initiatieven ontplooien en activiteiten ondernemen. Vandaaruit is ook een maandelijks Power-café ontstaan, waarin men elkaar kan blijven ontmoeten.

Op 13 juni werden er ronde-tafelgesprekken georganiseerd, over onderwerpen als ‘Wat is geluk?’ en ‘Hoe belangrijk is stilte?’ De deelnemers toonden zich enthousiast: ‘Dit willen we vaker, dit is voor herhaling vatbaar.’

Op 12 september a.s. is er een informatiemiddag, waar men meer te weten kan komen over de nieuwe cyclus Power-Workshops in het komende najaar. Power is een landelijk project dat wordt ondersteund door Gilde Zutphen. Voor meer informatie zie Power Veerkracht op leeftijd of bel: 0575 543075 (Stip ter Laan, projectleider).

Reageren is niet mogelijk