Programma

 • Zaterdag 10 sept. Een speelse start
  Na de vakantie beginnen de huiskameractiviteiten met een speelse start. In het spel elkaar ontmoeten, nader leren kennen en veel plezier beleven. Het speelse, fantasierijke kind in onszelf weer aan bod laten komen.
  De spelletjesgroep zorgt voor de nodige spellen, iedereen mag ook zelf een spel meebrengen; voor twee-, vier- en meertallen, een hele groep.
 • Zaterdag 24 sept Open Podium over de klarinet. Agaath Nouwens deelt haar passie voor de klarinet. Waarom ze klarinet is gaan spelen en waar het haar heeft gebracht.
  Aan de hand van muziekvoorbeelden zal ze laten horen dat de klarinet een boeiende veelzijdig instrument is. Sommige componisten schreven speciaal voor de klarinet. En wat is de rol van de klarinet in een ensemble of orkest? Agaath neemt ons mee op een muzikaal avontuur.
  (In een open podium bij vereniging de Derde Fase vertellen leden over hun passie)
 • Zaterdag 8 oktober schilderen op muziek.
  Op 8 oktober gaan we weer schilderen op muziek . Jany Niemeijer neemt diverse muziek-CD’s mee en zorgt voor voldoende papier en verf. Willen jullie je eigen kwast(en) meenemen? Ervaring is niet vereist, alleen het plezier in schilderen.
  Deze middagen worden gehouden in de in de tuinzaal van de Christengemeenschap Badhuisweg 27, Zutphen.. Inloop vanaf 13.30 u. Het programma begint om 14.00 en eindigt rond 16.30 uur.
 • 5 nov (Spiritueel) thema: we besteden aandacht aan onze levensvragen.
 • 19 nov Open Podium: Emiel Bouvy vertelt over een wandeltocht door de Eifelsteig
 • 3 dec Sinterklaasviering. We verrassen elkaar met pakjes en gedichten; liedjes en raadsels.
 • 17 dec Midwinterviering. We vieren deze periode van het jaar die vraagt om verstilling. Dat doen we met met muziek, zingen,gedichten, tekst om te overdenken, en een meditatieve dans.
 • 7 jan Nieuwjaarsbijeenkomst. We blikken terug en we kijken vooruit. En er is een verhaal ter inspiratie.

Belangstellenden zijn welkom. Voor meer informatie en opgeven mailen naar secretariaat@derdefase.nl.